Att inreda barnrummet

Ett rum som är nog så viktigt att inreda är barnrummet. Det gäller att man tänker igenom hur man vill att det ska vara likadant som man gör med andra rum. Funktionalitet är viktigt för ett rum för de yngre i familjen. Förutom att det ska vara en skön plats att sova på så ska man kunna leka och stoja.

Få plats med mer

Många gånger så blir barnrummen de rum som har minst yta. I och med detta så gäller det att planera väl så man kan få plats med mer på den snålt tilltagna ytan. Kanske ett sängskåp från PMI Hotel Interior kan passa. Ta en titt på deras produkt Capacity Bed som är ett sängskåp perfekt för trängre utrymmen. Välj en single bed eller double bed där skillnaderna är våningssängar för bädden Double och en enkel säng som Single. Montering sker på valfri vägg och bygger inte mer än 30 centimeter från vägg när sängen är uppfälld. Ett smidigt sätt att frigöra golvyta för barnens lek.

Belysning och färger

Förutom smarta lösningar för både sovplats och förvarning så gäller det att skapa ett rum som barnen tycker om. Här kommer belysning och färger in i bilden. Beroende på ålder och intressen så kan detta ha betydelse för hur man målar och tapetserar ett barnrum. Under en viss period så kanske det är Dinosaurier som är det stora intresset för att senare övergå till något annat. Det är bara att bita i det sura äpplet och tapetsera eller måla om i barnrummet. man kan åstadkomma mycket med färg och schabloner för att snabbt förändra i rummet.


Välkommen

Välkommen till www.barnkammaren.nu. Denna sajt kommer i första hand att handla om inredning för just barn, men det kommer säker att smyga in några andra bra inredningstips också. Som förälder så behöver man få bra tips och råd om hur man kan skapa ett hem passande för en småbarnsfamilj. Vi hjälper dig och letar upp intressanta saker att skriva om.

Senate inlägg

Facebook Like

Facebook