Inred barnens rum

Hur man väljer att inreda olika rum ser så klart olika ut. Alla har vi olika smak då det kommer till inredning. Barnrum kanske är det som i de flesta fall ser relativt lika ut hos många. Men även här så kan det skilja rummen åt. Inred barnens rum med lek i åtanke och få det att bli så mysigt som det bara går att få.

Praktiska saker som säng och förvaringsutrymmen är ganska självklara. Se till att köpa en säng som barnet i fråga kan växa i. De växer ju så det knakar så det kan bli att byta ut säng efter ett par år ändå. Lekytan är viktig i ett barnrum och det bör finnas plats för att dra ut allt lego på golvet.

Belysning är också viktigt så man får både en bra belysning när det ska lekas men också en mysig belysning när man gått och lagt sig. Någon form av nattlampa kan vara bra att tänka på. Takbelysning kan med fördel köpas och sättas dimmer på så man kan dämpa belysningen vid behov. Det finns massor med alternativ när det kommer till taklampa och vad man ska välja. Försök hitta något passande till allt det andra i rummet.

Något annat som är viktigt i ett barnrum är förvaringsutrymmen. Det ska finnas plats för alla leksaker men också kläder. Det ska vara praktiskt och enkelt för barnen att kunna städa undan sina leksaker när föräldrarna säger till att det ska plockas undan. Lådor på hjul som kan dras fram och slänga allt lego är bara ett exempel på hur man kan göra.


Välkommen

Välkommen till www.barnkammaren.nu. Denna sajt kommer i första hand att handla om inredning för just barn, men det kommer säker att smyga in några andra bra inredningstips också. Som förälder så behöver man få bra tips och råd om hur man kan skapa ett hem passande för en småbarnsfamilj. Vi hjälper dig och letar upp intressanta saker att skriva om.

Senate inlägg

Facebook Like

Facebook