Förnya i barnrummet

Äntligen dags att inreda barnrummet! Kanske är det första gången eller så är det dags att förnya barnrummet. Barnen växer och nya behov uppstår, kanske behövs nya möbler och förvaring eller så vill ni bara uppdatera inredningen. Oavsett så kan det vara bra att fundera över vad ni behöver tänka på innan ni kör igång med att inreda barnrummet.

Inredning är magi

Det är något magiskt med att inreda ett barnrum - att få leka loss i fantasin och välja färger och dekorationer. Är barnen stora nog så kan det bli ett härligt gemensamt projekt att välja detaljer och färger. Men ibland kan du behöva några härliga tips och lite inspiration för att komma igång. För även om du har en bild av hur du vill att det ska se ut så är det inte alltid så lätt att veta hur du ska nå dit.

För dig som gärna väljer mjuka färger och naturmaterial ber vi dig titta online. Ett barnrum ska vara praktiskt men vi vill ju också att det ska vara roligt, väcka fantasi, skapa trygghet och gärna var fint att titta på.

Som tur är finns det massor av härliga tips och fina sidor online som kan hjälpa er på vägen.


Välkommen

Välkommen till www.barnkammaren.nu. Denna sajt kommer i första hand att handla om inredning för just barn, men det kommer säker att smyga in några andra bra inredningstips också. Som förälder så behöver man få bra tips och råd om hur man kan skapa ett hem passande för en småbarnsfamilj. Vi hjälper dig och letar upp intressanta saker att skriva om.

Senate inlägg

Facebook Like

Facebook