Gör om barnens rum till gästrum

När barnen flyttar hemifrån får du mycket plats över. Helt plötsligt står du där med ett eller kanske flera rum som ingen längre bor i. Men det går att ändra på. Nu har du ett bra tillfälle ett inreda ett nytt gästrum till barnens och släktingarnas besök. Då känns det inte lika tomt och tyst längre.

Att möblera ett gästrum fordrar en del arbete. Börja med att skaffa en säng, eller ställ in en bäddsoffa. Sedan behövs ett bord, en stol eller två och en matta. Rätt belysning och tavlor på väggarna bidrar till en trevlig och avslappnad stämning. Dina vänner besöker dig säkert oftare om de vet att de får bo så fint.

Någonting för alla

Tänk på vilka besökare du kan få och vad de tycker om. Läser dina vänner mycket så ska det förstås finnas en bokhylla i gästrummet. En extra TV är väldigt bra om du och dina gäster vill titta på olika program. En låda leksaker är bra att ha när dina släktingars och vänners barn ska sova över. Att ha nattgäster är trevligt. Alla känner sig nöjda och glada och kommer gärna tillbaka. Då behöver du aldrig mer känna dig ensam.


Välkommen

Välkommen till www.barnkammaren.nu. Denna sajt kommer i första hand att handla om inredning för just barn, men det kommer säker att smyga in några andra bra inredningstips också. Som förälder så behöver man få bra tips och råd om hur man kan skapa ett hem passande för en småbarnsfamilj. Vi hjälper dig och letar upp intressanta saker att skriva om.

Senate inlägg

Facebook Like

Facebook