Förbättra förvaringen i barnens rum

Allt eftersom så kommer det att bli mer saker i barnens rum. När de växer så kommer behovet av förvaring att förändras och det gäller att man skapar de bästa förutsättningarna så det blir enkelt att förvara både kläder och leksaker i barnens rum.

Förvaring på hyllor

Det kan både behövas byråer, förvaringslådor, hyllplan och garderober. Det finns ett smart system för hyllplan med konsoler som man enkelt monterar på väggen för de hyllplan man väljer att skaffa sig. Här är det bara fantasin som sätter gränser på hur man vill bygga sina hyllor. Perfekt att ha en hylla för sina mjukisdjur där man snabbt kan plocka ner och ställa tillbaka det som man vill leka med. Det är också enkelt om man i ett senare skede vill bygga ut sitt hyllsystem att köpa hem ett antal hyllor och konsoler till.

Förvaring i lådor och garderober

Lådor på hjul kan också vara något som kan vara bra att ha i ett barnrum. Skaffa ett par lådor så kan man ha sitt lego i en enda stor låda och plocka i och ur när det används. Det gäller att hitta smart förvaring för allt som ska finnas i ett barnrum. Det kanske går att bygga egna anpassade garderober där man både kan förvara barnens kläder men också får plats med en del av de leksaker som kanske inte får plats någon annanstans. Här gäller det att planera på ett bra sätt så det fungerar med det som ska förvaras.


Välkommen

Välkommen till www.barnkammaren.nu. Denna sajt kommer i första hand att handla om inredning för just barn, men det kommer säker att smyga in några andra bra inredningstips också. Som förälder så behöver man få bra tips och råd om hur man kan skapa ett hem passande för en småbarnsfamilj. Vi hjälper dig och letar upp intressanta saker att skriva om.

Senate inlägg

Facebook Like

Facebook