Planera för ett barnkalas

Närmar det sig barnkalas och du inser att det är mängder som behöver ordnas med? Det är allt från dekorationer till godispåsar som ska fixas för kalaset. Om du fokuserar på fyra saker så lyckas du - tårta, dekorationer, godispåse och lekar.

Inget kalas utan tårta, antingen kan du köpa en färdig eller baka själv. Det finns mängder med goda och roliga tillbehör att dekorera din tårta med som olika smakessenser, marsipan och olika sorters nötsmör. Ätbara tillbehör tycker barn oftast är roligt att ha på en tårta, både strössel och ätbart glitter lär bli populärt.

Vad vore ett barnkalas utan ballonger. Vill du göra det enkelt för dig så satsa på ett tema och köp dekorationskit. Det gör dina förberedelser så mycket enklare. Du slipper leta matchande sugrör, ballonger, serpentiner och tårtdekorationer.

Icke att förglömma - godispåsen! Det är ett givet inslag på kalas. Antingen att barnen får den när de går hem eller kanske i den klassiska fiskedammen. 

Tänk på att barn gillar att göra saker, även när det är kalas. Varför inte anordna en skattjakt? Annars är charader ett populärt inslag. Men anpassa lekarna efter ålder annars kan det bli lite tokigt.


Välkommen

Välkommen till www.barnkammaren.nu. Denna sajt kommer i första hand att handla om inredning för just barn, men det kommer säker att smyga in några andra bra inredningstips också. Som förälder så behöver man få bra tips och råd om hur man kan skapa ett hem passande för en småbarnsfamilj. Vi hjälper dig och letar upp intressanta saker att skriva om.

Senate inlägg

Facebook Like

Facebook