Byta upp sig till större lägenhet

Det kan ju vara så att familjen växer och den bostad som ni nu har blir för liten. Det kanske behövs ett eller två rum till för att ni ska känna er nöjda med utrymmet. När ni två träffades så räckte det säkert med den storlek på lägenheten som ni köpte.

Idag så kan det se annorlunda ut. På ett par år så kan det ha kommit två nya familjemedlemmar som så småningom vill ha egna sovrum. Det kan gå bra den första tiden då barnen är små och en sover inne hos mamma och pappa medans den andra börja kunna sova i eget rum. Det år ett tag att man delar rum men förr eller senare så vill man ha sitt egna rum.

När det är dags att köpa sig en större lägenhet så se till att lägenheten är i bra skick och att ni egentligen kan flytta in direkt. Ni vill inte börja med att renovera utan det kan gärna få nå något år innan ni sätter igång med detta. Var noga med att kolla upp den bostadsrätt ni ska köpa så det inte är några större och kostsamma fel i lägenheten. Om ni efter det ni köpt lägenheten och upptäcker något som är fel så ska säljaren kontaktas omedelbart.

Om allt är frid och fröjd så kan ni med gott samvete flytta in och bo in er i er nya lägenhet. Barnen kan få sina egna rum och ni får göra er hemmastadd i den nya bostadsrätten. Är det i ett helt nytt område för er så får ni bekanta er med omgivningarna och kolla in lekpark och annat för barnen.


Välkommen

Välkommen till www.barnkammaren.nu. Denna sajt kommer i första hand att handla om inredning för just barn, men det kommer säker att smyga in några andra bra inredningstips också. Som förälder så behöver man få bra tips och råd om hur man kan skapa ett hem passande för en småbarnsfamilj. Vi hjälper dig och letar upp intressanta saker att skriva om.

Senate inlägg

Facebook Like

Facebook