Kanske Snowskate är något till vinterlovet

Nu är vintern äntligen här efter en lång längtan. Vi kan njuta av roliga lekar med snö tillsammans med familj och vänner. Det finns många olika aktiviteter att underhålla dig själv och hela familjen med.

Vinterkul med lek och snö

När det är dags att planera aktiviteter inför lovet är det mycket att tänka på och ofta många viljor att ta hänsyn till. Det finns många olika typer av underhållning för både gamla som unga. Ska ni åka till fjällen så finns ofta både nybörjarvänliga backar för barn och gröngölingar eller härliga långturer med kälke och picknick. Medan ni som har lite mer vana i skidbackarna och kanske är lite mer äventyrslystna kan välja att dra ut i offpisten eller slalombackarna.

Roliga vinterleksaker

Visst är det alltid lika uppskattat att ta med bobben, tefatet eller åkmadrassen när ni ska till skidbackarna med barnen, men varför inte prova något nytt, lite annorlunda i år, det finns så många trendiga prylar som exempelvis en Snowskate.

Du som gillar att åka skateboard eller longboard skulle säkert uppskatta att prova på Snowskate som omväxling till vintern. Snowskate är som en snowboard utan att dina fötter är fastspända. För mer information om detta kolla in på nätet.


Välkommen

Välkommen till www.barnkammaren.nu. Denna sajt kommer i första hand att handla om inredning för just barn, men det kommer säker att smyga in några andra bra inredningstips också. Som förälder så behöver man få bra tips och råd om hur man kan skapa ett hem passande för en småbarnsfamilj. Vi hjälper dig och letar upp intressanta saker att skriva om.

Senate inlägg

Facebook Like

Facebook