Inred barnens lekrum

Om ni har lyxen att kunna skapa ett helt eget rum för lek och stoj i ert hem så ta tillvara på den. Sovrummen får vara just det de är tänkt för och inred barnens lekrum för just detta. Tänk praktiskt när ni inreder detta rum.

Förvaring är alltid bra att ha i ett rum fyllt med leksaker. Det ska vara praktiskt att kunna plocka undan när man lekt klart. Lekrummet kan även fungera som gästrum om så skulle behövas. Se till att skaffa en praktisk bäddsoffa som kan ställas in och fungera både som sittmöbel för barnen. Det finns en hel del att välja på så ta en titt på nätet för att se om ni hittar någon passande för ändamålet. På så sätt så kan ni bjuda hem mor- och farföräldrar och de kan övernatta.

Något som kan vara skönt är att lägga in en tålig men mjuk heltäckningsmatta som barnen kan leka på. Visst det kan låta opraktiskt men dagens moderna mattor är lätta att rengöra om det kommer smuts på dessa. Är barnen i skolålder så ställ även in skrivbord för att kunna göra läxan efter skolan. Där kan de även sitta och pyssla, rita och måla. Under skrivbordet så går det att lägga in ytterligare en matta som skyddar heltäckningsmattan för eventuell vattenfärg och liknande.


Välkommen

Välkommen till www.barnkammaren.nu. Denna sajt kommer i första hand att handla om inredning för just barn, men det kommer säker att smyga in några andra bra inredningstips också. Som förälder så behöver man få bra tips och råd om hur man kan skapa ett hem passande för en småbarnsfamilj. Vi hjälper dig och letar upp intressanta saker att skriva om.

Senate inlägg

Facebook Like

Facebook