De små i våra hem

När familjen utökas med nya familjemedlemmar så gäller det att skapa ett hem anpassat för de små liven. Till en början så gäller det många praktiska saker som att ha ett badrum med skötbord som man kan använda då blöjor ska bytas och liknande.

Allt efter som barnen växer upp så får man säkra upp trappor och annat så de inte gör illa sig. Grind vid trapp både uppe och nere är något som hjälper till att minska skaderisken. Montera in lås på skåpsluckor som är i höjd för barnen så de inte kan få upp dessa på egen hand.

Anpassa toaletter och badrummet så de små liven klarar av nå att tvätta sina egna händer efter toalettbesöket. Det bör tänkas igenom hur man skapar sitt badrum om det finns barn i familjen. Det finns fördelar för barn att få utvecklas genom att klara sig själv så långt som möjligt. Så även i ett badrum.

Det blir en stor skillnad när det kommer nya familjemedlemmar. Det gäller att man tänker sig för som vuxen och ser till de behov som uppstår då ny personer kommer in i familjen. Det finns många bra tips att hämta på nätet. Vi är bara en bland många som skriver om vad man kan göra för att förenkla för våra små.


Välkommen

Välkommen till www.barnkammaren.nu. Denna sajt kommer i första hand att handla om inredning för just barn, men det kommer säker att smyga in några andra bra inredningstips också. Som förälder så behöver man få bra tips och råd om hur man kan skapa ett hem passande för en småbarnsfamilj. Vi hjälper dig och letar upp intressanta saker att skriva om.

Senate inlägg

Facebook Like

Facebook