Mysig sysselsättning tillsammans med barnen

Det kan finnas stunder då man vill hitta på någon mysig sysselsättning tillsammans med barnen. Det kan vara stunder som ni alla kommer att minnas under lång tid. Så passa på att göra något tillsammans. Det kan var under längre lov eller att barnen är hemma och varit sjuka under ett par dagar.

Hemma med sjuka barn

Man kanske vabbar hemma med sjuka barn som har piggat på sig så pass att de börjar bli lite rastlösa. För att de inte ska bli uttråkade så kan det vara bra att hitta på något lämpligt att göra så inte dagarna blir allt för långa. Baka är något ni kan göra tillsammans, se till att ni har allt hemma för att lyckas med några fina bakverk. Sedan kan det bli än mysigare när ni kryper upp i soffan och smaskar på det ni har bakat.

Längre ledigheter för barnen

Skolan har som sagt under läsåret några perioder då barnen får vara lediga lite längre. Vinterlov och påsklov kanske är de som brukar vara längre än enstaka studiedagar. Mycket beror på vilken ålder det är på barnen och hur pass påhittiga de är. Vissa kanske åker på någon skidresa med familjen under längre ledigheter. Andra stannar hemma och hittar på något hemmavid. Se om badhuset har längre öppettider under lovet så kan detta vara något som man kan göra tillsammans.


Välkommen

Välkommen till www.barnkammaren.nu. Denna sajt kommer i första hand att handla om inredning för just barn, men det kommer säker att smyga in några andra bra inredningstips också. Som förälder så behöver man få bra tips och råd om hur man kan skapa ett hem passande för en småbarnsfamilj. Vi hjälper dig och letar upp intressanta saker att skriva om.

Senate inlägg

Facebook Like

Facebook