Rent hemma och tid för barnen

Veckans sju dagar innebär för oss flesta massor av saker som ska göras. Av dessa sju dagar så är de flesta vuxna på ett jobb 5 dagar som kanske börjar klockan 08.00 och slutar 17.00. Sedan så ska det lagas middag när man kommer hem och det ska skjutsas till träningar och annat. Det finns alltid en risk att något får stryka på foten.

Att hinna med allt

På morgonen så gäller det att komma upp i god tid så att alla hinner med frukost innan det är dags att ge sig av till skola och arbete. Då man kommer hem så kan det vara mycket som ska fixas med innan man kan sätta sig en stund med barnen. Visst är det skönt då det är nystädat och rent hemma och man får tid med barnen.

Skön avslastning

Att ta hjälp med städningen kan vara ett sätt att få en skön avlastning och få tid för annat. Du hittar bra städfirmor i Uppsala bland annat som kan ett par gånger i månaden anlitas för hemstäd så ni kan få tid för annat. Många gånger så springer tiden iväg och veckorna går så fort att man inte alltid hinner det man planerat att göra.

Bra planering

Även om man får in rutiner i livet och man tycker att man planerat det mesta in i detalj så kan det vara svårt att få ihop det tidsmässigt. En bra planering är viktig för att få allt att gå ihop. Samtidigt så måste man vara flexibel och kunna ändra i planeringen om man blir tvungen.


Välkommen

Välkommen till www.barnkammaren.nu. Denna sajt kommer i första hand att handla om inredning för just barn, men det kommer säker att smyga in några andra bra inredningstips också. Som förälder så behöver man få bra tips och råd om hur man kan skapa ett hem passande för en småbarnsfamilj. Vi hjälper dig och letar upp intressanta saker att skriva om.

Senate inlägg

Facebook Like

Facebook