Skolstart

Hösten är här och med den kommer skolstarten för många barn. Före de som börjar skolan för första gången är spänningen stor. Kanske är det så att man inte provat att skriva förut och ska få lära sig hur man gör de små krumelurerna som bildar ord.

Efter sommaren hör det till att man måste köpa nya kläder. Barnen växer under sommarmånaderna och nya plagg måste inhandlas till skolan. Framförallt brukar det vara byxorna som skvallrar om att en växtperiod har ägt rum. Plötsligt saknas det en bit ner till golvet och man ser en del av vristen som tidigare varit dold under tyget från benet.

För att inte helt utarma plånboken, kan det vara smart att satsa på basplagg och speciellt på byxdelen. De gamla T-shirtarna brukar fungera ett tag till och en varm hoodie eller kofta fungerar bra som tillval vid kyligare dagar ett tag.

Skor är en annan kostsam post, som du förmodligen inte kommer undan. Här kan det behövas två par gymnastikskor, ett par för utegympan och ett par för innegympan. Här kan det vara så, att det räcker med ett par uteskor till en början, det beror lite på när idrotten inomhus sätter igång.


Välkommen

Välkommen till www.barnkammaren.nu. Denna sajt kommer i första hand att handla om inredning för just barn, men det kommer säker att smyga in några andra bra inredningstips också. Som förälder så behöver man få bra tips och råd om hur man kan skapa ett hem passande för en småbarnsfamilj. Vi hjälper dig och letar upp intressanta saker att skriva om.

Senate inlägg

Facebook Like

Facebook