Halloween för barnen

Halloween är en stor favorit bland många barn idag. Detta är en dag då alla får klä upp och spöka ut sig. Allt som är skrämmande och läskigt är på tema för denna dag, men tänk på åldern på barnen och att det finns det som är läskigt på riktigt för dem också.

När det kommer till ett bra halloweenfirande kan man på många sätt och vid tackla detta på samma sätt som ett barnkalas. Skillnaderna är så klart väldigt uppenbara, men det finns många likheter mellan dem.

Speciellt för halloween förväntas ju alla barn få klä ut sig på något roligt sätt. Det finns så mycket att välja mellan, men fråga gärna barnen vad de skulle vilja vara först.

Snacks är ju ett givet under halloweenkalaset, men här har man möjligheten att gå ett steg längre och verkligen fixa sådant som sätter stämningen ytterligare.

Dekorationer är ju också självklart under halloween. Allt från den klassiska pumpan till låtsasspindelnät och fladdermöss är perfekta att täcka huset, eller åtminstone ett rum med.

Sedan får man inte glömma lekarna. Det finns många lekar som passar perfekt för halloween och barn i alla möjliga åldrar. Det är också tillfälle för spännande och läskiga berättelser.